CervicLife szűrési csomag

A méhnyakrák az esetek közel harmadában olyan nőknél alakul ki, akiknél a citológiai vizsgálat eredménye előzőleg negatív volt. Erre a problémára jelent megoldást a CervicLife szűrési csomag.
 
A CervicLife csomag citológiai vizsgálaton, HPV szűrésen és Cintec Plus vizsgálaton alapul. Célja, hogy időben felismerjük a kóros elváltozásokat, a méhnyakrákot megelőző állapotokat.
Míg a hagyományos méhnyakrák szűrés csak a citológiai vizsgálatra épül, mely a leggondosabb eljárás mellett is hordoz magában hibalehetőséget, addig a CervicLife ezt DNS alapú HPV vizsgálattal is kiegészíti. Mivel tudjuk, hogy a méhnyakrákért a HPV felelős, a magas kockázatú humán papillomavírus fertőzöttség kimutatása esetén azt is meghatározzák, hogy a továbbiakban mikor és milyen vizsgálatok vagy beavatkozások szükségesek.
Kóros citológiai eredmény esetén a laboratórium azonnal elvégzi a Cintec Plus tesztet is, mellyel a méhnyak sejtek molekuláris összetétele vizsgálható rákmegelőző állapot kimutatása céljából.

A CervicLife humán papillomavírus szűréssel kiegészített citológiai vizsgálata 99%-ban pontos, és előrejelző eredményeivel időben diagnosztizálhatóak a kóros elváltozások.
 
Ne várja meg a tünetek jelentkezését, vegyen részt a szűrővizsgálaton és zárja ki a méhnyakrák kockázatát!


Nézze meg kisfilmünket is a korszerű méhnyakrákszűrésről!Tudjon meg többet a CervicLife szűrési csomagról az alábbi videókból!
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2020. 01. 22. 09:31 (Utolsó frissítés: 2020. 07. 15. 15:37)

Várja önt:
Dr. Máté Szabolcs
Dr. Máté Szabolcs
Dr. Sipos Attila
Dr. Sipos Attila
Dr. Pácsa Szilvia
Dr. Pácsa Szilvia