Blog: Bronz fokozatú díjat nyertünk!

A Belvárosi Orvosi Centrum Stop STD! - Felelős szex kampányával 3. helyezést ért el az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által meghirdetett pályázatban.
Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete által meghirdetett Nekem szól! Egészségértés díj 2016 pályázatra olyan programokkal, kampányokkal lehetett nevezni, melyek célja az emberek egészségügyi ismereteinek bővítése. A kezdeményezés célja az volt, hogy feltérképezzék a legjobb egészségértést fejlesztő programokat. A pályázók négy kategóriában nyújthatták be a programjaikat bemutató pályázati anyagokat.

Ezek a kategóriák a következőek voltak:
  • egészségügyi szakemberek
  • egészségügyi intézmények
  • betegszervezetek
  • közvetlen lakossági kommunikáció
A pályázat igen sikeresnek mondható és nagyon jól bizonyítja az egészségügyben érintettek elkötelezettségét, mivel a négy kategóriában összesen 103 pályamű érkezett be.  A beérkezett pályaművek közül pedig 23 díjazásban, vagy helyezésben részesült.
A nyertesek a december 1-jén megrendezésre került ünnepélyes díjátadón vehették át okleveleiket vagy nyereményeiket.
A Belvárosi Orvosi Centrum Stop STD! - Felelős szex elnevezésű társadalmi felelősségvállalásai kampányával pályázott, az egészségügyi intézmények kategóriában, ahol a beérkezett 22 pályamű között 3. helyezést ért el.
Nagyon örülünk a pályázaton elért eredményünknek, mivel ez is azt bizonyítja, hogy szükség van az általunk végzett felvilágosító tevékenységre.


A Stop STD! - Felelős Szex kampányról röviden

A Belvárosi Orvosi Centrum nemi gyógyász szakorvosai 2014-ben úgy döntöttek, hogy társadalmi felelősségvállalási kampány keretében széleskörű edukációs, prevenciós tevékenységbe kezdenek, mivel a szexuális úton terjedő betegségek nem szerepelnek a népegészségügyi programban. A kampány célja, hogy a fiatalok minél szélesebb rétegéhez eljuttassák a szexuális úton terjedő fertőzésekkel és azok megelőzésével kapcsolatos ismereteket.
 
   
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2016. 12. 08. 16:16 (Utolsó frissítés: 2020. 11. 25. 11:54)